top of page

GILDE OPLEIDINGEN

Voor mijn opleiding en werkgever Gilde Opleidingen Roermond mocht ik vele projecten uitvoeren. 2 van de grootste projecten voor Gilde zijn Bike2Honour en de Mediavormgevers.

Om te starten bij het begin, mocht ik samen met een klasgenoot een mini-documentaire vastleggen voor de VEVA opleiding. Het project Bike2Honour is een initiatief van de VEVA opleiding om een grote wens te vervullen voor een speciaal persoon. Op 14 februari gingen 25 leerlingen VeVa, 2 leerlingen vormgeving en een team begeleiders naar Hull, Groot-Brittannië afreizen. Hull was de geboorte en woonplaats van Richard Sydney Huitt. Richard vocht als onderdeel van een Britse tankbemanning mee voor onze bevrijding. Op 24 januari 1945 sneuvelde deze jonge vader net ten zuiden van Roermond. Omdat zijn zoon nog nooit de rustplaats van Richard heeft gezien, werd deze wens vervuld samen met een ere reis die door Engeland, Frankrijk en België werd gemaakt. Vanuit het zuiden van Frankrijk werd er in een estafette terug gefietst naar de rustplaats van Richard S. Huitt.
Voor deze geweldige reis mochten wij de huisstijl ontwikkelen, de social media beheren en nog geweldig beeldmateriaal vastleggen van de reis.

Naast Bike2Honour mocht ik ook samen met 2 klasgenoten een website ontwerpen voor de opleiding waar ik van afgestudeerd ben. De website Mediavormgevers.nl is samengesteld om meer bereik te geven aan de grafische opleiding en het werk van de examenstudenten in het zonnetje te zetten. Zo kunnen bedrijven ook hun werk aanschouwen voor een betere baankans in de toekomst te bieden. Dit portfolio vol grafische werkstukken is zeker de moeite waard om te bezoeken en jaarlijks te bekijken.

BEZOEK DE PARTNER
bottom of page